annonse

Informasjonskapslar

Vaksdalposten brukar informasjonskapslar («cookies»). Når din nettlesar er førehandsinnstilt til å godta informasjonskapslar, reknar me med at du samtykkjer til dette. Du kan trekkja tilbake ditt samtykke ved å endra innstillingane i nettlesaren. Det kan medføra at tenestene våre ikkje fungerer optimalt.

Kva informasjon loggar me?

Statistikk over besøk:
Informasjonskapslar blir nytta for å sjå korleis du navigerer på nettstaden, om du har besøkt nettstaden tidlegare, tidspunkt for besøket samt kva nettstad du kom frå, teknisk informasjon om di eining, internett-tilkopling og geografisk posisjon, informasjon om du skal sendast til mobilutgåve av nettstaden eller ikkje, unik id på deling av artiklar ved hjelp av delingsknappar og for å sjå statistikk på videoavspeling.

Abonnement:
Informasjonskapslar blir nytta for å halda deg innlogga på nettsida og for å presentera personleg informasjon frå ditt abonnement. Det blir også nytta informasjonskapslar for å hugse brukarnamn og passord om du nyttar den valfrie «Hugs meg»-funksjonen ved innlogging.

Kva informasjonskapslar nyttar me?

cX_P, cX_S

Vaksdalposten samlar statistikk med cXense.

__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz

Bømlo-nytt samlar statistikk med Google Analytics. Les meir om deira informasjonskapslar her.

Våre annonsørar kan dessutan setja tredjeparts informasjonskapslar. Dei har sjølve ansvar for å informera om bruken.

Hos Nettvett.no kan du lesa meir om informasjonskapslar.

Klikk for å se kommentarar ()

Her kan du fritt koma med synspunkt og informasjon. Me krev fullt namn. Då vert det meir interessant for andre å lesa det du skriv. Trakassering, trugslar, hatske meldingar eller reklame vert ikkje akseptert på vaksdalposten.no. Falske profilar vert utestengde. Ver sakleg og vis respekt når du kommenterer.